Кошик
777 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Мочевина (карбамід) диамид вугільної кислоти Urea

110 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 76111
+380 (73) 441-17-17
  • +380 (68) 441-17-17
Мочевина (карбамід) диамид вугільної кислоти UreaМочевина (карбамід) диамид вугільної кислоти Urea
110 ₴/кг
В наявності
+380 (73) 441-17-17
  • +380 (68) 441-17-17
Мочевина (карбамід) диамид вугільної кислоти Urea
  • Мочевина (карбамід) диамид вугільної кислоти Urea, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мочевина Urea

Хімічна формула: CH₄N₂O
CAS 57-13-6
Молярна маса: 60,06 г/моль
Щільність: 1,32 г/см³
Температура плавлення: 133°C


Мочевина (карбамід) - хімічна сполука, діамід вугільної кислоти - білі кристали, розчинні в полярних розчинниках (воді, етанолі, рідкому аміаку), без запаху. Сечовина нерозчинна в неполярних розчинниках (алканах, хлороформі).

Розчинність:

  • у воді - 40 (0 °C), 45 (10 °C), 51,83 (20 °C), 57,2 (30 °C), 63,8 (40 °C), 67,2 (50 °C), 71,9 (60 °C), 79 (80 °C), 88 (100 °C);
  • у рідкому аміаку - 49,2 (20 °C, 709 кПа), 90 (100 °C, 1267 кПа);
  • у метанолі - 22 (20 °C);
  • в етанолі - 5,4 (20 °C);
  • в ізопрапонолі - 2,6 (20 °C);
  • в изупонолі - 6,2 (20 °C);
  • в етилацетаті - 0,08 (25 °C);
  • у хлороформі - ~0 (не розчиняється).


Застосування:

  • як добриво (застосовують до посіву і в підживлення, на всіх ґрунтах і під усі сільськогосподарські культури)
  • у промисловості (як сировина при виготовленні смол, клеїв, а також у тваринництві як кормова добавка.)
  • у косметології (основна функція сечовини в косметиці - потужне зволоження. При концентрації від 10% сечовина починає працювати як кератолітик. 10% концентрація ідеальна для засобів для догляду за обличчям і тілом, 15% - для стоп і рук, 20% - для проблемних стоп).
Основні
ВиробникCAS
  • Ціна: 110 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner